TFK Sint Barbara Reuver/Offenbeek

Nieuws

Ruiver 75 jaar vrie.

Graag nodigen wij u uit voor ons jaarlijkse themaconcert. Dit jaar hebben wij voor een totaal vernieuwd concept gekozen. Dit uit zich onder andere in de locatie, het thema en de samenwerking met andere plaatselijke verenigingen.

Het concert zal plaatsvinden op zondag 29 maart in het pas gerenoveerde Grescollege aan de Keulseweg 36 in Reuver, welke uitstekend past binnen het thema:

Ruiver 75 jaor vrie

Vanaf 14.30 uur zullen de deuren open gaan. In restaurant De Gresbuus zal een tentoonstelling van scholieren van het Grescollege u een beeld schetsen over de tijd van de bevrijding. Ook zijn diverse materialen uit die tijd te bezichtigen.

Om 16.00 uur start het muzikale gedeelte. In samenwerking met het Reuvers Mannenkoor, Heemkundevereniging Reuver en Toneelgroep Reuver, zal het Trommel- en Fluiterkorps u een aangename afwisseling brengen van muziek, zang, verhaal en beeld.

Dit zal het eerste concert in eigen dorp zijn waarbij het korps onder leiding staat van hun nieuwe inspirerende dirigent Roy Derix. Samen met de muziekcommissie is een compleet nieuw repertoire voor dit concert opgesteld, waarin zeer verrassende maar ook bekende werken gespeeld zullen worden, waarvan enkele in samenwerking met het Reuvers Mannenkoor. De Toneelgroep zal verhalen voordragen die een relatie hebben met het huidige Grescollege in oorlogstijd en bevrijding.

Kaarten zijn te reserveren via info@sintbarbarareuver.nl.

Entree: € 10,- 

 

Wij hopen u te verwelkomen op dit Bevrijdingsconcert.

Met vriendelijke groeten,
Trommel- en Fluiterkorps St. Barbara Reuver

 

 

zondag 8 maart 2020