TFK Sint Barbara Reuver/Offenbeek

Nieuws

Mansluujzitting en Vrouwluujzitting

Voor de Mansluujzitting op zondag 20 januari 2019 zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Voor de Vrouwluujzitting op zaterdag 19 januari 2019 zijn wel nog kaarten beschikbaar en deze zijn te koop bij Café de Paerssjtal voor €17,50 pp.

 

zaterdag 12 januari 2019

Stem op uw favoriete club, Trommel en Fluiterkorps St. Barbara

Rabobank Venlo e.o. stelt €75.000,- beschikbaar aan de verenigingen en stichtingen in de regio Venlo.

U (indien u lid bent van de Rabobank) krijgt een dezer dagen een brief van de Rabobank met de oproep om op uw favoriete club te stemmen.

Hiermee bepaalt u, samen met alle andere leden van de Rabobank Venlo e.o. hoe dit bedrag wordt verdeeld. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

Via de speciale website www.clubkascampagne.nl/venlo kunt u van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei 2018 vijf unieke stemmen uitbrengen met uw persoonlijke stemcode.

Steun Trommel en Fluiterkorps St. Barbara Reuver en stem op ons!

 

donderdag 3 mei 2018

Leon Schatorie en Jeroen van Deur jubilaris TFK St. Barbara

 Tijdens het Caeciliafeest werden Leon Schatorie en Jeroen van Deur gehuldigd voor hun inzet voor het Trommel en Fluiterkorps St. Barbara.

Leon Schatorie kreeg zijn insigne voor zijn 25 jarig lidmaatschap als piccolo speler bij het TFK en Jeroen van Deur voor zijn 12,5 jarig lidmaatschap als allround slagwerker. 

 

zondag 26 november 2017

Themaconcert "TFK AIRLINES" in de Schakel

 Maak samen met het Trommel en Fluiterkorps een reis over de hele wereld en maak kennis met de muziek uit diverse werelddelen. Kom daarom op 7 oktober naar Zalencentrum de Schakel om in het vliegtuig te stappen van TFK Airlines. Een gevarieerd concert met medewerking van Joep van Wegberg en Buuttereedner Fer Naus.

Een opstapkaartje kost € 7,50 en de reis begint om 19:30 uur 

 

 

 

woensdag 20 september 2017

Verslag van het Solistenconcours in Linne (door Christel van Lier)

Zaterdag 14 en zondag 15 januari werd er in Linne gestreden voor een plek bij op de Limburgse kampioenschappen. Charon, Yoeri, Luuk en Femke hebben hun solo’s aan de jury en de toeschouwers gepresenteerd.

Meteen na de pauze stond Trommel en Fluiterkorps St. Barbara Reuver op de agenda. 
Charon beet de spits af, Yoeri mocht als 2de en daarna was Luuk aan de beurt.  Femke heeft zondag gespeeld.
De jongens waren zeer tevreden over hun optreden.  Charon ook, maar bij spelen in de 1e divisie hoort blijkbaar een kritische kijk naar jezelf; “het ging goed, het ging beter dan dinsdag, maar het kon eigenlijk nog beter”.

De spanning liep op, naarmate de vele optredens de revue passeerden. Sommige echt kei goed, andere iets minder. We hadden in het programmaboekje de concurrentie opgezocht, Yoeri had er de meeste.
Jeugddivisie kleine trom, was zeer goed vertegenwoordigd. Charon haar concurrent zou zondag pas spelen en Luuk was de enige in zijn divisie op drumstel. Dit wetende verheugde hij zich op de 1e plaats en de mooie beker die klaar stond. Ware het niet dat er 85 punten nodig waren om de prijs mee naar huis te mogen nemen. Ook Charon had gewerkt voor 85 punten, zodat ze naar de Limburgse mocht.

Enigzins teleurgesteld zijn we met goede punten, maar helaas niet met 85 punten huiswaarts gekeerd.

Groot was de verrassing dan ook toen het bericht van Peter kwam dat er toch een 1e prijs met bijbehorende beker voor Luuk was afgegeven. Een mooie motivatie om volgende keer weer een poging te gaan wagen om de 85 punten (en de promotie naar de volgende divisie) in de wacht te gaan slepen.

zaterdag 21 januari 2017