TFK Sint Barbara Reuver/Offenbeek

Nieuws

Quattro Stagioni

concert 2019

 

 

Zaterdag 15 juni zal Trommel en Fluiterkorps St. Barbara een themaconcert geven in Zalencentrum de Schakel in Reuver

Dit jaar heeft het concert de naam "Quattro Stagioni " meegekregen. Naast het Trommel en Fluiterkorps St. Barbara zullen er ook nog enkele gastoptreden zijn van Forza o.l.v. Lieke Krantzen en van zangeres Babs van Bree met pianobegeleiding van Willem Suilen.

De zaal is open om 19:00 uur en het concert begint om 19:30 uur.

Entree: € 7,50 

Kaarten zijn te reserveren via  info@sintbarbarareuver.nl

 

 

maandag 10 juni 2019

Mansluujzitting en Vrouwluujzitting

Voor de Mansluujzitting op zondag 20 januari 2019 zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Voor de Vrouwluujzitting op zaterdag 19 januari 2019 zijn wel nog kaarten beschikbaar en deze zijn te koop bij Café de Paerssjtal voor €17,50 pp.

 

zaterdag 12 januari 2019

Stem op uw favoriete club, Trommel en Fluiterkorps St. Barbara

Rabobank Venlo e.o. stelt €75.000,- beschikbaar aan de verenigingen en stichtingen in de regio Venlo.

U (indien u lid bent van de Rabobank) krijgt een dezer dagen een brief van de Rabobank met de oproep om op uw favoriete club te stemmen.

Hiermee bepaalt u, samen met alle andere leden van de Rabobank Venlo e.o. hoe dit bedrag wordt verdeeld. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, hoe hoger de financiële ondersteuning.

Via de speciale website www.clubkascampagne.nl/venlo kunt u van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei 2018 vijf unieke stemmen uitbrengen met uw persoonlijke stemcode.

Steun Trommel en Fluiterkorps St. Barbara Reuver en stem op ons!

 

donderdag 3 mei 2018

Leon Schatorie en Jeroen van Deur jubilaris TFK St. Barbara

 Tijdens het Caeciliafeest werden Leon Schatorie en Jeroen van Deur gehuldigd voor hun inzet voor het Trommel en Fluiterkorps St. Barbara.

Leon Schatorie kreeg zijn insigne voor zijn 25 jarig lidmaatschap als piccolo speler bij het TFK en Jeroen van Deur voor zijn 12,5 jarig lidmaatschap als allround slagwerker. 

 

zondag 26 november 2017

Themaconcert "TFK AIRLINES" in de Schakel

 Maak samen met het Trommel en Fluiterkorps een reis over de hele wereld en maak kennis met de muziek uit diverse werelddelen. Kom daarom op 7 oktober naar Zalencentrum de Schakel om in het vliegtuig te stappen van TFK Airlines. Een gevarieerd concert met medewerking van Joep van Wegberg en Buuttereedner Fer Naus.

Een opstapkaartje kost € 7,50 en de reis begint om 19:30 uur 

 

 

 

woensdag 20 september 2017